Ateljéfoto

Home / Ateljéfoto

Det finns några viktiga händelser i livet som man gärna vill föreviga genom att gå till fotografen. Jag har arbetat med ateljéfotografering sedan 1992 och hjälper Er gärna med att fotografera dessa tillfällen.
Här finns information om vad jag kan erbjuda.
Välkommen /Conny

 

Bröllop

Jag hjälper gärna till med porträttfotograferingen vid Ert bröllop. Som regel träffas vi ca 2 timmar före vigseln vid kyrkan eller vid någon närliggande fin plats. Själva fotograferingen tar ca 1 timme och då finns det tid för brudparet att pusta ut innan själva vigseln och så riskerar man inte att stöta på gästerna som kommer till kyrkan. Under själva bröllopet fotograferar jag gärna vigselakten i kyrkan. Jag gör det tyst och utan störande blixtar. Bröllopsgästerna slipper krångla med sina kameror och kan bara njuta av ceremonin. Bilderna sparas på en DVD eller ett USB minne och Ni kan sedan beställa de bilder Ni vill till Er och Era gäster.
Ring eller skicka ett mail om ni har frågor eller om ni är intresserade av att boka tid.

Ladda hem en prislista här

 

Student

Inför studenten kan man boka tid för fotografering. Då vi inte har tillgång till någon fast ateljé erbjuder vi utomhusfotografering alternativt hemma hos studenten.
Ring eller skicka ett mail om ni har frågor eller om ni är intresserade av att boka tid.

Ladda hem en prislista här

 

Barnfotografering

Numera har jag inte någon fast ateljé som man kan boka i sig i för att fotografera barnen. Men passa gärna på att komma på någon av våra öppna hus där vi erbjuder drop-in fotografering. Tid och plats för dessa öppet hus kommer vi att lägga ut här på hemsida och på Facebook.
Ring eller skicka ett mail om ni har frågor eller läs under skolfoto hur det går till.

 

Konfirmandfotografering

Vi åker ut till kyrkor runt om i Värmland och fotograferar konfirmander. Vi brukar komma till kyrkan någon vecka före konfirmationen för att ta gruppbild och enskilda bilder på konfirmanderna.

Så här går det till:

  1. Fotografen kommer efter överenskommelse till kyrkan och tar dels gruppbilder och dels enskilda bilder på varje konfirmand.
  2. Efter ca en vecka får varje konfirmand ett kuvert med en beställningssedel direkt hem i brevlådan. På sedeln finns tre provbilder på de enskilda korten. Utifrån dessa bilder kan varje förälder sedan beställa de bilder man önskar. Gruppbilden kan givetvis också då beställas. Man skickar in beställningen till oss eller går in här på hemsidan och gör en beställning.
  3. Inom två veckor får man bilderna hem om man valt att betala i förväg eller så får man ett brev om att bilderna finns att hämta hos oss i affären.

 

Lagfotografering

Vi erbjuder idrottsföreningar att komma till dem för att ta både gruppbild på laget och enskilda bilder på varje spelare.

Så här går det till:

  1. Fotografen kommer efter överenskommelse till tex sporthallen och tar dels gruppbilder och dels enskilda bilder på varje spelare.
  2. Efter ca en vecka får varje spelare ett kuvert med en beställningssedel direkt hem i brevlådan. På sedeln finns tre provbilder på de enskilda korten. Utifrån dessa bilder kan varje förälder sedan beställa de bilder man önskar. Gruppbilden kan givetvis också då beställas. Man skickar in beställningen till oss eller går in här på hemsidan och gör en beställning.
  3. Inom två veckor får man bilderna hem om man valt att betala i förväg eller så får man ett brev om att bilderna finns att hämta hos oss i affären.