Beställ foto här

Home / Beställ foto här

Här kan ni beställa era foton från den beställningssedel som ni har fått hemskickad.

Ni kan bara beställa och betala tom 30/12 2019.
Efter detta tar vi inte emot beställningar då vi avvecklar hela verksamheten under februari!

Välj i listan nedan vilken beställningssedel det gäller och fyll i alla uppgifter. Ni får en bekräftelse till den e-postadress ni angett på att beställningen är gjord där det står vad ni har beställt och vad ni ska betala. Om ni vill ha bilderna hemskickade så lägger ni på 39:- i frakt- och expeditonsavgift och betalar in på vårt pg konto 490 59 11-6 och anger ert/era beställningsnummer som OCR / meddelande och så skickar vi bilderna till er inom 2 veckor. Ni kan också välja att hämta bilderna i butiken och då meddelar vi er när de är färdiga att hämta.

Typ av fotografering:

Ni får gärna höra av er om ni undrar över något men här är en vanlig fråga:

Kan man beställa av flera av bilderna på beställningssedeln? – Javisst. Om ni skickar in beställningen per brev så ange efter storleken vilken bild ni vill ha och om ni skickar in beställningen via hemsidan så lägg en order på varje bildnummer.

Kan man betala flera beställning tillsammans? Ja – lägg ihop alla beställningarna, lägg på totalt 39:- i frakt- och expeditionsavgift och betala in på vårt plusgirokonto 490 59 11-6. Ange ditt/dina beställningsnummer som OCR/Meddelande. (Är det ont om plats ange det första beställningsnumret)