Beställ foto här

Home / Beställ foto här

Här kan ni beställa era foton från den beställningssedel som ni har fått hemskickad.


Välj i listan nedan vilken beställningssedel det gäller och fyll i alla uppgifter. Ni får en bekräftelse till den e-postadress ni angett på att beställningen är gjord där det står vad ni har beställt och vad ni ska betala. Om ni vill ha bilderna hemskickade så betalar ni in summan och anger beställningsnumret som OCR / meddelande och så skickar vi bilderna till er inom 2 veckor. Ni kan också välja att hämta bilderna i butiken och då meddelar vi er när de är färdiga att hämta.

Typ av fotografering:

Ni får gärna höra av er om ni undrar över men här följer svaren på några av de vanligaste frågorna:

Kan man beställa av flera av bilderna på beställningssedeln? – Javisst. Om ni skickar in beställningen per brev så ange efter storleken vilken bild ni vill ha och om ni skickar in beställningen via hemsidan så lägg en order på varje bildnummer.

Kan man beställa bilder från flera år tillbaka? – Det går jättebra. Det är årets priser som gäller men i övrigt är det bara att fylla i enl. anvisningarna. Om det gäller bilder som är äldre än 5 år eller om ni inte har tillgång till bild- eller beställningsnummer ber vi er att ringa oss så fixar vi det!