Butiken

Home / Butiken

Vi har vår butik på Sveagatan 124 i Grums och har mycket att erbjuda:


Bläck och toner

Vi lagerför bläck och toner till de vanligast förekommande skrivarna på marknaden. Vi har även Isotech – återfyllda bläckpatroner och toner som alternativ till de flesta original, men till lägre pris. De patroner och toner vi inte har hemma för dagen beställer vi gärna med endast 1-2 dagars leveranstid. Alla tomma original patroner och toner skickar vi tillbaka för återvinning så lämna gärna Era använda patroner och toner hos oss.

Batterier / klockor

Vi har ett stort utbud av batterier och knappbatterier. Vi har även ett stort sortiment av klockbatterier och vi byter batterier i de flesta klockor. Gäller det t.ex. guldklockor förmedlar vi dessa för batteribyte. Ett enklare sortiment av armbandsur till både dam, herr och barn har vi också samt klockarmband, främst i läder.

Kontorsmaterial

Vi är återförsäljare för flera av de största pappersgrossisterna i Sverige och har allt Ni kan tänka Er för att få kontoret att fungera, både hemma och på jobbet. Kopieringspapper, pärmar, pennor, kuvert, skrivbordstillbehör, räknare mm. Vi har även ett brett sortiment av bläckpatroner och lasertoner. Här finner Ni även skrivare, fotopapper, mobiltillbehör, USM minnen mm. Till företag och föreningar lämnar vi 10% på våra lagervaror. Vi kan även hjälpa till med firmatryck på kuvert och personliga visitkort.

Ramar och album

I vår butik finner Ni ramar i många olika storlekar, färger och utföranden. Vi hjälper Er naturligtvis att sätta in fotografierna Ni köper ram till. Vi har även samarbete med en ramtillverkare som kan hjälpa oss med ramar i specialmått. Till de vanliga korten har vi fotoalbum i olika utföranden, så att korten kan sättas in för att förvaras på bästa sätt.