Butiken

Home / Butiken

Nu har vi stängt butiken!

Hela verksamheten kommer att upphöra efter nyår men vi har glädjande nyheter:

GV-nytt kommer att ta över delar av vårt standardsortiment, toner/bläck, kopieringspapper, pappersvaror, batterier mm, och öppna en butiksdel i januari 2020 i sina nuvarande lokaler på Sveaplan.

 

Vi har vår butik på Sveagatan 124 i Grums och har mycket att erbjuda:


Bläck och toner

Vi lagerför bläck och toner till de vanligast förekommande skrivarna på marknaden. Vi har även Isotech – återfyllda bläckpatroner och toner som alternativ till de flesta original, men till lägre pris. De patroner och toner vi inte har hemma för dagen beställer vi gärna med endast 1-2 dagars leveranstid.

Batterier / klockor

Vi har ett stort utbud av batterier och knappbatterier. Vi har även ett stort sortiment av klockbatterier och vi byter batterier i de flesta klockor. Gäller det t.ex. guldklockor förmedlar vi dessa för batteribyte.

Kontorsmaterial

Vi är återförsäljare för flera av de största pappersgrossisterna i Sverige och har allt Ni kan tänka Er för att få kontoret att fungera, både hemma och på jobbet. Kopieringspapper, pärmar, pennor, kuvert, skrivbordstillbehör, räknare mm. Vi har även ett brett sortiment av bläckpatroner och lasertoner. Här finner Ni även USM minnen och minneskort. Till företag och föreningar lämnar vi 10% på våra lagervaror.

Ramar och album

I vår butik finner Ni ramar i många olika storlekar, färger och utföranden. Vi hjälper Er naturligtvis att sätta in fotografierna Ni köper ram till. Vi har även vanliga fotoalbum.