Skol-/porträttfotografering

Home / Skol-/porträttfotografering

Sista chansen!

Har ni bilder som ska hämtas så måste ni göra det innan vi stänger butiken 23 december!

Öppet hus

I flera kommuner hyr vi en lämplig lokal och anordnar öppet hus med drop-in fotografering för allmänheten. Vi annonserar om detta i lokala tidningar, här på hemsidan och på Facebook.

Så här går det till:

  1. Det är oftast drop-in som gäller och föräldrarna tar med barnen till lokalen och ställer sig i kö. Vi fotograferar alla barn stora som små, enskilda bilder, syskon, kusiner, kompisar, mor- och farföräldrar med barn mm mm.
  2. Efter ca en vecka får föräldrarna ett kuvert hem i brevlådan med en beställningssedel. På sedeln finns tre provbilder på de enskilda korten och/eller syskonbilderna. Utifrån dessa bilder kan varje förälder sedan beställa de bilder man önskar. Man skickar in beställningen till oss eller går in här på hemsidan och gör en beställning.
  3. Inom två veckor efter betalning får man bilderna hemskickade.

Barnfotografering

Numera har vi inte någon fast ateljé som man kan boka i sig i för att fotografera barnen. Men passa gärna på att komma på någon av våra öppna hus där vi erbjuder drop-in fotografering. Tid och plats för dessa öppet hus kommer vi att lägga ut här på hemsidan och på Facebook.
Ring eller skicka ett mail om ni har frågor.

Förskola

Vi har sedan 1992 åkt runt i Värmland och fotograferat barn på förskolor. Vi kör inte ut några färdiga paket med bilder som skickas till föräldrarna som sedan ska skickas tillbaka, utan vi tillverkar bara de kort som man beställt. Miljövänligt och prisvärt!

Så här går det till:

  1. Fotografen kommer efter överenskommelse till förskolan och tar dels gruppbilder och dels enskilda bilder på varje barn.
  2. Efter ca en vecka får varje barn ett kuvert med en beställningssedel, som delas ut på förskolan. På sedeln finns tre provbilder på de enskilda korten. Utifrån dessa bilder kan varje förälder sedan beställa de bilder man önskar. Man skickar in beställningen till oss eller går in här på hemsidan och gör en beställning.
  3. Inom två veckor efter betalning får man bilderna hemskickade.