Övrigt foto

Home / Övrigt foto

Här kan ni läsa om fler typer av fotograferingar som vi erbjuder.


Amatörfoto

Det finns och har funnits många sätt att ta kort på och vi har flera sätt att ta fram och bevara bilderna till kommande generationer.

  • Kiosken. – I butiken har vi vår fotokiosk där Ni kan framkalla era digitala bilder både från minneskortet i kameran, en dvd, ett USB minne eller direkt ifrån Er smartphone.
  • Gamla bilder blir som nya. – Vi scannar av dina släktbilder och vid behov kan vi korrigera och retuschera dem. Sedan kör vi ut nya bilder som kan sparas till kommande generationer.
  • Smalfilm / Dia bilder. – Gamla smalfilmer, VHS band, kasetter mm kan vi ta emot för vidarebefordran för överföring till DVD/USB.
  • Filmrullar. – Vi tar emot vanliga 135 filmer för framkallning. Vi säljer även 135-film.

Här finns en lista med de vanligast förekommande priserna.

 

ID- / körkort

Vi tar kort på Er för förnyelse av körkort och, om Ni är under 18 år, även för id-kort. Om Ni är över 18 år rekommenderar vi att Ni vänder Er direkt till polisen eller skattemyndigheten för id-kort då banken inte gör id-kort till de över 18 år. Behöver Ni kort för visum eller annat pass än EU-pass kan vi ordna detta. Det behövs ingen tidsbeställning för detta utan det är bara att komma in i affären.

 

Ärrskada

Om Ni fått i uppdrag från försäkringsbolaget att fotografera ärr så är det bara att höra av sig till oss. Vi gör upp om en tid när det passar och ni tar med uppgifter om skadenummer så fixar vi bilder och fakturerar försäkringsbolaget direkt.

 

Produktfotografering

Vi kan hjälpa er som företagare med produktfotografering. Gäller det mindre produkter som går att flytta på gör vi det hos oss men är det stora produkter eller maskiner så kan vi komma ut på plats och fotografera.